Om GoKemi

Historie

GoKemi ApS

CEO

Karin Schmidt

Stiftet

2016

Gokemi sourcer kemikalier og bruger vores viden på området til selv at producere vores varer efter egne recepter på vores fabrik. Vi har samarbejdspartnere i Tyskland og Sverige med eget laboratorium og hjælp til udvikling fra kompetente kemiingeniører. Vi har lager i Tyskland og Hedensted, med mulighed for dag til dag-levering. Gokemi bruger nøje udvalgte Iso-certificerede leverandører, men er ikke afhængige og er derfor altid åbne for nye muligheder.

Gokemi har konstant været i vækst og udviklet sin produktportefølje gennem et samarbejde mellem sine kunder og leverandører. Vi er hurtige og fleksible til at omstille vores produktion og vejen fra beslutning til handling er ikke lang.

Vi har mulighed for at hjælpe dig med at source kemikalier, lagerføre, producere efter egne eller dine recepter, udvikle nye recepter i samarbejde med dig og give dig den bedste service indenfor vores produktsortiment.

Ring eller skriv og vi vil hjælpe dig, som din effektive samarbejdspartner

GoKemi

Mission

Vores mission er at skabe ny kemi med holdning. Vi ønsker ikke bare at udvikle kemi, men udvikle ny kemi, som kan bidrage til effektive klimaoptimerede løsninger. Ved hele tiden at bruge den nyeste viden på området og implementere den i vores produkter, ønsker vi at bidrage til en ny generation af holdnings prægede kemiprodukter. Vi ønsker handling, ikke stilstand og er konstant i udvikling. Dette gælder både for vores egne produkter og de produkter vores kunder ønsker at udvikle, som vi gerne bidrager med.

Alle kunder er velkomne hos os, og vi vil bestræbe os på altid at give vores kunder den bedste behandling, ved at udvise respekt, ærlighed og tillid. Vores kunder kan regne med, at vi gør det bedste for at levere en god service og leve op til vores aftaler hver gang.

Gokemi

Vision

Vores vision er at gøre kemi nemt, sikkert og miljørigtigt. Vi producerer selv vores produkter og er derfor med fra start til slut. Dette betyder, at vi kan stå 100% indenfor den kemiske proces og hele produktets livscyklus.

Vi stræber efter at skabe et bæredygtigt univers af kemiprodukter, der genererer effektive løsninger med kvalitet og nytænkning i fokus. Alle Gokemi’s produkter er miljøgodkendte med høje standarder, og det er en prioritet for os at tænke miljøet og din sikkerhed ind i alle henseender.

Vores mange års erfaring i branchen gør, at vi står klar til at hjælpe dig fra rådgivning til færdigt arbejde, hvorfor du altid kan forvente service ud over det sædvanlige. Vi tænker grønt, ansvarligt og bæredygtigt hele vejen igennem – og det vil du opleve når du handler hos os i Gokemi.

GoKemi Aps

Mennesker bag GoKemi

Chief Executive Officer (CEO)

Karin Schmidt

Jeg er ansvarlig for styring af virksomhedens overordnede drift, vision og mission. Dette inkluderer at skabe, planlægge, implementere og integrere Gokemi’s strategiske retning. Jeg har en stærk kommerciel profil indenfor forretningsudvikling, salg og ledelse.

Kemi Ingeniør

Peter Asmussen

Jeg har ansvaret for forskning, design, udvikling og optimering af nye produktionsprocesser og recepter. Jeg udfører og koordinerer kemisk analyse og fysiske egenskabstest, samt evaluerer nuværende processer og udvikler forbedringer af sikkerhed, kvalitet og effektivitet.

Caroline Vinbech Schmidt
Marketing Manager

Caroline V. Schmidt

Jeg er ansvarlig for udvikling, implementering og eksekvering af strategiske marketingplaner for Gokemi. Derudover fungerer jeg som produktudvikler, hvor jeg styrer processen for at udvikle produkter eller forbedre eksisterende produkter med bærerdygtighed i centrum. 

Malene Vinbech Schmidt
Økonomi Ansvarlig

Malene V. Schmidt

Jeg er er ansvarlig for at føre tilsyn med Gokemi’s finansielle transaktioner, hvor jeg styrer processen indenfor Bogføring, Rapportering og Budgettering.

Lager medarbejder

Jørven Christensen

Jeg er ansvarlig for indlevering og udlevering af varer på lager.

Charlotte Schmidt
Bogholder

Charlotte Vinbech

Jeg er ansvarlig for at indsamle, spore og korrigere Gokemi’s økonomi. Dette inkluderer finansiel revision og afstemning af kontoudtog.

Marketing og Salg

Bettina Als

Jeg er ansvarlig for at undersøge og udvikle marketingmuligheder og planlægge og implementere nye salgsplaner.

Kathrine Buus Lindenberg
IT-medarbejder

Kathrine Buus Lindenberg

Jeg er ansvarlig for IT-arbejdet i virksomheden. Jeg sørger for at der kommer nye og spændende produkter på hjemmesiden. Jeg er medansvarlig for eksponering af vores socialemedier.